Babysalmesang

Så er vi snart klar til igen at byde et hold babyer velkommen til babysalmesang – i denne sæson i Lem kirke. Man kan naturligvis deltage, uanset om man bor i Højmark eller Lem – eller i et nabosogn, og man er også velkommen, selvom man deltog i sidste sæson.
Babysalmesang er for babyer i alderen ca. 2 – 12 måneder sammen med deres mor eller far. Babysalmesang er sang og musik, bevægelse og rytmik for babyer, med udgangspunkt i salmer. Måske er du ikke vant til at synge, eller måske synes du ikke, at du synger rent, men dét er ikke så vigtigt. For dit barn er din stemme det bedste i verden! Babyer er meget opmærksomme og suger indtrykkene til sig. Vi fokuserer på, at barnet får en god oplevelse af salmesang og kirkerum i samspil med mor (eller far) og de øvrige deltagere. Vi synger og leger i ca. 45 minutter, og efter salmesangen serveres der kaffe og te samt lidt at spise.

 

Babysalmesang foregår fredag formiddag kl. 9.30 til 11.00 i Lem kirke.
Første gang er fredag den 22. september.

Du kan tilmelde dig og dit barn ved at ringe eller maile til organist Karen Boye. Mail: karenboye@gmail.com Telefon: 61 66 28 07

HØJMARK KIRKE | Adelvej 57 | 6940 Lem St.LEM KIRKE | Kirkegade 13 | 6940 Lem St.