KOR for voksne

I anledning af indvielsen af Lem Kirke opstod et lille kor bestående af en flok sangglade kvinder og mænd fra Lem og omegn. Siden indvielsen, hvor koret medvirkede med stor succes, har koret deltaget ved andre særlige lejligheder.
Koret ledes af organist Karen Boye.

Der er plads til mange i koret!
Har du lyst til at være med, så er du hjerteligt velkommen.

Lejlighedskoret synger igen i efteråret – og medvirker bl.a. ved gudstjenesten i Lem kirke 1. søndag i advent. Koret er for sangglade kvinder og mænd fra Lem og Højmark. Alle kan være med – der kræves ingen forkundskaber.

Vi øver onsdag aften kl. 19.30 i kirkehuset, St. Kjærgaardsvej 2 i Lem.

Første gang er onsdag den 25. oktober.

Tilmelding er ikke nødvendig. Har du lyst til at være med, så bare mød op! Ønsker du yderligere information, kan du kontakte menighedsrådsmedlem Helle Lambæk (tlf. 22 40 26 99) eller organist Karen Boye (tlf. 61 66 28 07).